Dostava Brezplačna dostava od 70,15 €
Vrnitev Vrnitev 2 leti prost
Pogosta vprašanja Pomoč in kontakt
Meni
Moj motocikel Motorno kolo
Moj račun Povezava
Meni

Naš Kategorije

Izbor od PADDOCK

Naša najnovejša priporočila

Znamke ikoničen

TESTI IZDELKI

Drugi kategorije

THE najnovejši novice

Izbira motoristične čelade na Motoblouz

Potrebujete novo čelado za motor ali skuter? Iščete čelado, ki zagotavlja vašo varnost na cesti, hkrati pa je prilagojena vašemu črnemu videzu? Kot prva spletna trgovina z motorji vam Motoblouz ponuja širok izbor motorističnih čelad večjih blagovnih znamk ( AGV , Dexter , HJC , Roof, Scorpion , exo , Shark , Shoei , Dainese, itd.) po najboljši javni ceni. Celotna čelada, modularna čelada, jet čelada ali cross čelada, čelada za moške, ženske ali otroke so na voljo v različnih oblikah, barvah in materialih.


Kako izbrati pravo motoristično čelado?

Vsak motorist potrebuje odobreno čelado. Ne glede na vaš stil vožnje z motorjem, na stezi ali cesti, za prosti čas ali na roadsterju, vaša varnost je pomembna in čelada je glavni dodatek vaše zaščitne opreme. Med našo ponudbo čelad za moške, ženske ali otroke poiščite žensko ali moško motoristično čelado, ki vam ustreza in po najboljši javni ceni.


Kdaj kupiti novo motoristično čelado?

Motoristična čelada ima rok uporabe. Ta datum je naveden znotraj čelade. Po tem obdobju motoristična čelada ne more več zagotoviti vaše varnosti. Poleg tega že najmanjši udarec na čelado zahteva takojšnjo zamenjavo, tudi če poškodba s prostim očesom ni vidna. Padec motoristične čelade lahko povzroči nevidno razpoko v notranjosti. V tem primeru vas v primeru nesreče čelada ne ščiti več učinkovito.


Kakšna je vaša velikost motoristične čelade?

Če želite ugotoviti velikost vaše motoristične čelade, uporabite merilni trak in ga namestite okoli glave, 2,5 cm nad obrvmi. Glejte naš vodnik po velikosti, ki velja za vse modele.
Če ste med dvema velikostima čelade, izberite manjšo. Sčasoma se bo notranja pena čelade usedla in počutili se boste manj tiščajoče.


Katero znamko motoristične čelade izbrati?

Motoblouz sodeluje z največjimi znamkami motorističnih čelad, da bi vam ponudil najboljšo varnost in kakovost po nizki ceni. Večkrat letno izkoristite promocije za blagovne znamke čelad, kot so AGV , Dexter , HJC , Roof , Scorpion , Exo, Shark in Shoei .


Materiali za čelade so na voljo na Motoblouz

Motoristična čelada je sestavljena iz ojačane školjke za vašo zaščito. Našo ponudbo motorističnih čelad sestavljajo trije glavni materiali: polikarbonatna plastika, nižja cena, vendar težja vlakna in trikompozitna vlakna (steklena vlakna, kevlar, karbon, smole itd.) v lupini, lahka, a dražja ogljikova vlakna pri najlažji, vendar po najdražji ceni


Natančni kriteriji izbire za vsako vrsto kolesarja

Ko ste v naši spletni trgovini, boste odkrili široko paleto motorističnih čelad, ki so na voljo za nakup. Za izboljšanje iskanja smo vam ponudili orodje, ki filtrira čelade glede na vaše kriterije: novi izdelki, ugodne ponudbe in izjemne promocije zaloga na voljo takoj model čelade znamke čelade spol (ženski, moški ali otrok), velikost, teža in cena barva , odobritev materialov Izboljšajte svoje iskanje in izberite čelado, ki najbolj ustreza vašim potrebam in okusu.


Odkrijte našo zbirko motorističnih čelad na spletu

Naša ponudba motorističnih čelad ima široko izbiro v vsaki kategoriji: jet čelada, celoobrazna čelada, modularna čelada ali cross čelada. Če ne veste, katero čelado bi izbrali, so tukaj značilnosti posameznih tipov motorističnih čelad, ki so na voljo na naši strani.


Jet čelada

Ultimativna urbana motoristična čelada se imenuje tudi jet čelada. Jet čelada ima eleganten odprt stil. Njena cena je nižja od drugih čelad z zmanjšano težo. Jet čelada je poleti prijetna za nošenje, manj pa ščiti v primeru padca. Pri nizkih hitrostih na krajših vožnjah priporočamo uporabo jet motoristične čelade.


Polna čelada

Čelada je vaša glavna zaščita, ko ste na motociklu. Celoobrazna čelada ustreza modelu, ki zagotavlja največjo varnost motoristu na cesti. Čelada pokriva celoten obraz motorista. Ima veliko prednosti, kot so:

    • maksimalna zaščita za motorista
    • visoka aerodinamika
    • zaščita pred mrazom

    Tudi če ima prezračevalni sistem, je motoristična čelada, ki pokriva celoten obraz, težko nositi v vročem vremenu. Celoobrazna čelada je celovit izdelek, katerega cilj je povečati varnost motorista.


    Modularna čelada

    Med transformabilnimi čeladami je modularna motoristična čelada. Ta vrsta motoristične čelade je idealna, ko iščete kompromis med jet čelado in čelado za celoten obraz. Na modularni čeladi je ščitnik za brado mogoče dvigniti. Modularna čelada je idealna za motoriste, ki iščejo vsestranski izdelek. Svetujemo vam, da izberete modularno motoristično čelado z dvojno odobritvijo (P/J), da izkoristite okrepljeno zaščito v primerjavi z jet čelado.


    Cross čelada

    Če ste ljubitelj terenskega motociklizma, boste potrebovali cross ali enduro čelado. Videz cross čelad je odločen, ščitnik za brado je kompakten in vizir napreden. cross čelada zahteva nošenje zaščite, če nima zaščitnega zaslona. Model cross je motoristična čelada s športnim namenom, ki jo najdemo tudi v mestu, čeprav to ni njen najljubši teren.


    Dodatki za motoristične čelade

    Zaščita kolesarja vključuje tudi vse dodatke okoli čelade. Ali želite svoji motoristični čeladi dodati zaslone, vizir ali zaklep? Iščete rezervne dele za vašo starodobno čelado? Potrebujete zaščitna očala ali masko za vožnjo z motorjem? Naša ponudba osnovnih dodatkov izpolnjuje vse vaše potrebe.


    Zakaj kupiti motoristično čelado pri Motoblouz ?

    Motoblouz vam omogoča, da najdete motoristično čelado svojih sanj. Prebrali ste ocene na internetu in želite vzdržljivo motoristično čelado znane znamke, kot je HJC , Exo ali Shark . Želite imeti popoln motoristični videz z rokavicami, škornji, usnjeno jakno in mat črno motoristično čelado, ki se ujemajo s preostalo obleko.


    Na naši strani vam celotna ponudba motorističnih čelad na zalogi omogoča hitro izbiro med vsemi barvami, vsemi modeli in vsemi znamkami, ki so na voljo. Sledite promocijam in izkoristite najboljše cene motorističnih čelad. In če potrebujete nasvet, pokličite našo službo za pomoč strankam, da izveste več o dostavi in ​​vračilu vašega naročila.