Sledi nam :

Prtljaga za motor: izberite kovčke ali zgornji kovček, ki je združljiv z vašim motorjem


Če obstaja področje, na katerem ni standardov, je to področje prtljage motornih koles! Med zgornjimi kovčki, kovčki, nosilci in združljivimi ali nezdružljivimi ploščami se očitno nekaj izgubi. Ta kratek vodnik pokriva to temo, da boste lažje videli, ko boste izbirali svojo motoristično prtljago!

Mehke sedežne torbe, izjemno združljiva prtljaga za motorna kolesa

Mehke sedežne torbe, idealne za uživanje v užitkih potovanja z motorjem, imajo številne prednosti, kot je nizek proračun ali modularna prostornina. Dodamo lahko, da so univerzalni, se pravi, da se bodo prilagodili vsem motociklom na trgu. S kompletom pritrdilnih trakov in/ali zategovalnikov jih lahko pritrdite z vsemi možnimi konfiguracijami zadnje zaponke. Zadnja zaponka je zadnji del okvirja motocikla, tisti, ki podpira sedež.

Zelo praktičen, še posebej za redkejša ali starejša motocikla, ki jih je na splošno težko opremiti s prtljago. Poti v pustolovskem slogu, ki pogosto potekajo izven cest, bodo prav tako našle, kar iščejo, na primer z Kriega območje.

Distančniki za optimalno udobje in varnost

Mehke sedežne torbe, najbolj združljiva motoristična prtljaga na trgu
Mehki kovčki pridobijo svoje črte na terenu

Za maksimalno udobje med vožnjo je par distančnikov še vedno zelo priporočljiv z motorističnimi torbami. To so strukture iz kovinskih palic ali cevi, ki jih je treba pritrditi na obeh straneh zadnje zanke. Distančniki preprečujejo, da bi se kovčki nevarno približali zadnjemu kolesu, ko so naloženi, tako da jih držijo na mestu. Nekatere vrečke lahko pritrdite tudi neposredno nanj.

Distančniki so specifični za vsak motocikel. Izberite znamko, model in letnik svojega motocikla, da vidite, kateri distančniki so združljivi z njim.

Generični kovčki za motorna kolesa, vendar posebne podpore

Udobnejši za uporabo in bolje integrirani v linijo motociklov, kovčki pomnožijo prednosti. Proizvajalci, kot so Givi , Shad , Kappa ali SW-Motech ponujajo široko paleto kovčkov vseh stilov in kapacitet. Od velikega pustolovca, majhnega starodobnega roadsterja do športnega avtomobila, lahko vsakdo potuje, medtem ko ima vse, kar potrebuje, pri roki!

Podpora za kovček za motor, specifična za vsak motocikel

Podpora SW-Motech za motoristične kovčke, združljive z Moto-Guzzi
Diskretna podpora, združljiva z ohišji SW-Motech

Tudi tukaj so nosilci kovčkov specifični za vsako znamko, predvsem pa za vsak motocikel. Zato se morate prepričati, da dobite prtljažnik znamke vaših prtljažnikov in združljiv z vašim motociklom.

Upoštevati je treba dve izjemi od tega pravila:

  • Givi deli svoje pritrdilne sisteme (Monokey, Monolock itd.) s Kappa . Blagovni znamki pripadata isti skupini od leta 1991.
  • SW-Motech ponuja prilagoditvene komplete za ohišja drugih znamk ( Givi , Kappa , Hepco & Becker itd.)

V vsakem primeru vam pri Motoblouz olajšamo življenje z našim izbirnikom delov: na strani »Montažni nosilci in kompleti« izberite svojo znamko, model in letnik motocikla. Vsi mediji, združljivi z vašim motociklom, bodo filtrirani za vas. Vse kar morate storiti je, da med filtri izberete blagovno znamko, ki vam ustreza, da poiščete združljive medije.

Platinum ali ne namestiti zgornjega kovčka na svoj motocikel?

Zgornji kovček Givi s ploščo Monokey, nameščen na cestnem motociklu Honda
Zgornje ohišje Givi , lahko vidimo opcijsko prilagodljivo ploščo, tukaj iz aluminija

Isti vzroki, enake posledice za zgornje kovčke: zgornji kovček boste lahko namestili na svoj motocikel, če imate združljivo dodatno opremo znamke. Kljub temu se konfiguracija razlikuje od ene znamke do druge:

  • Givi in Kappa zagotovite izbirno ploščo, povezano s podporo, specifično za vsak motocikel. Če vaš motocikel že ima prtljažnik, bo to preprosto dodatna plošča. V nasprotnem primeru bo montažni komplet vseboval tudi dodaten nosilec za pritrditev na zadnjo zanko.
  • Španci Shad ponuja ploščo z zgornjim kovčkom, vendar mora biti nameščena na oporo Top Master, ki je značilna za vsak motocikel in je zato na voljo kot opcija.
  • Pri SW-Motech, boste potrebovali prtljažnik znamke, če ga vaš motocikel nima serijsko, pa tudi prilagoditveni komplet ali ploščico, odvisno od primera.

Če nameravate svoj motocikel opremiti s prtljažnikom in prtljažniki, so na voljo nosilci, ki lahko sprejmejo oboje.

Pritrdilni sistemi glede na znamko prtljage motornega kolesa

Givi in Kappa

Motorna kolesa opremljena s kovčki Givi in ​​zgornjimi škatlami

Sistem Givi Monokey: Sistem, ki ga je uvedel Givi omogoča odpiranje kovčka ali zgornjega kovčka in njegovo ločitev od motocikla z enim ključem.

Sistem Givi Monokey Stran: posebej zasnovan za stranske kovčke, s pritrdilnimi točkami, prilagojenimi tej uporabi

Givi Monokey Stran Od Kamere: Močnejša vrsta zaklepanja za kovčke in zgornje kovčke, posebej zasnovana za motorna kolesa, ki vozijo po brezpotjih

Givi Monorack: Sistem prtljažnika za motocikle, ki niso opremljeni z enim, pripravljen za sprejem zgornje tablice znamke (običajno Monokey).

Givi Monolock Sistem: Plošča za zgornje kovčke skuterjev in motociklov z majhno prostornino

SW-Motech

Trail Ducati DesertX opremljen s prtljago motocikla SW-Motech

Stranska podpora SW-Motech PRO: Za vsak motocikel je specifičen. Ta 2,5 mm debela jeklena podpora je izjemno vzdržljiva. Namesti se čim bližje vašemu motociklu in ima prednosti zaklepanja znamke QUICK-LOCK.

Podpora za kovček SW-Motech EVO: Nosilce EVO je mogoče sestaviti in razstaviti v nekaj sekundah. Če odidete brez prtljage, ostane na motociklu le nekaj skoraj nevidnih sidrišč.

SW-Motech slc: Posebej zasnovan za starodobne motocikle, roadsterje in lahke športne avtomobile. Ti stranski nosilci SLC so izdelani iz jekla. So specifične za vsak motocikel in ne popačijo njihovega videza.

SW-Motech slh podpora: Hiter sistem za namestitev (in odstranitev) na vzmet blatnika vašega Harley-Davidsona. Lahko ga kombinirate tudi z originalnimi dodatki Harley-Davidson, kot sta Sissybar ali prtljažnik.

Motoristična prtljaga Shad

Motociklistična prtljaga Shad , sistemi, ki so združljivi z vašim motociklom

Sistem Shad 3P: Diskreten 3-točkovni sistem pritrditve za kovčke za motorna kolesa, ki zagotavlja dobro integracijo z dizajnom motocikla.

Sistem Shad 4P: Za motorna kolesa s težjo prtljago ima ta nosilec za kovček 4 pritrdilne točke.

Podpora za top case Top Master: Nosilec, ki deluje kot prtljažnik, zasnovan tako, da sprejme ploščo, ki je priložena zgornjemu kovčku Shad .

Delite ta članek z drugimi

Loic

Urednik in tester za Motoblouz sem brezpogojni ljubitelj cest z ovinki. Zame je motocikel tako sredstvo za pobeg kot tudi prevozno sredstvo.

Brez komentarja

Dodajte svojega